Ingredientų paruošimas: | 15 m |
Gaminimas: | 15 m |
Viso: | 30 m |
Porcijos: | 1 |
Kuchnia: | indų 🇮🇳 azijiečių |
Patiekalas: | pusryčiai |
Šiandien tęsiu geriausias karantinines tendencijas – keliauti per maistą. Keliausime laiku į septintojo dešimtmečio Mumbajų. Tada jį dar vadino Bombėjumi (gaila, kad pakeitė). Šį pusryčių patiekalą sukūrė kažkoks „diedas“, vardu Devi Prasad Kejriwal, paprašęs, kad užsakytus kiaušinius pagamintų specifiniu, jo sumanytu, būdu
Gyvenime apie šiuos kiaušus nesu anksčiau girdėjus, bet pasirodo, jie ilgą laiką buvo populiarūs Indijos socialinių klubų scenoje, o dabar ateina į madą ir Niujorke bei Londone.
Gal tuoj ir iki mūsų ateis dėl šito straipsnio. Aš gi trendseterė. Patiekalą itin lengva pagaminti ir jam reikalingi ingredientai dažniausiai mėtosi šaldytuve.
Kaip ir visi pasaulio patiekalai, „Kejriwal“ kiaušiniai turi apie trilijoną variacijų – aš jums siūlau savąją. O po to jau eksperimentuokite su skirtingais pipirais ar paprikomis, putpelių kiaušiniais, crème fraîche ir kitais pribumbasais.
Straipsnis skelbtas 15min.lt
Dalinkitės su likimo draugais, gyvenančiais užsienyje: