Azijos deimanto PHO sriuba su Ramen atributika ir kiaušiniais
Ingredientų paruošimas:20 m
Gaminimas:6 h
Viso:6 h 20 m
Porcijos:4
Kuchnia:azijiečių
Patiekalas:pietūs vakarienė

Azijos deimanto PHO sriuba su Ramen atributika ir kiaušiniais

Markas Olekas

 

Improvizacija virtuvėje – geriausia, kas gali nutikti. Tai darydami galime atrasti neįtikėtinai skanių patiekalų, vienas jų – ši sriuba, kuri yra labiau Pho, tačiau turi ir Ramen‘o atributikos.

Jums reikės:

  • Kiaušinių;
  • Sojos;
  • Mirino;
  • Vorčesterio padažo;
  • Cukraus;
  • Kiaulienos išpjovos;
  • Memphis Mud prieskonių;
  • Baravykų;
  • Kalendros;
  • Mėtos;
  • Svogūnų laiškų;
  • Ridikėlių;
  • Sezamo sėklų;
  • Makaronų;

Sultiniui

  • 5 litrų vandens;
  • Jautienos kaulų;
  • Kalendrų;
  • Pankolio;
  • Juodo kardamono sėklų;
  • Cinamono lazdelės;
  • Anyžiaus;
  • Svogūno (su viskuom);
  • Imbiero;
  • Žuvų padažo

Eiga:

  1. Pirmiausia paruošiame sultinį. Keptuvėje gerai pakepiname kaulus su svogūnu bei prieskoniais.
  2. Perkeliame į puodą, sudedame visus likusius sultiniui reikalingus ingredientus ir verdame 5 valandas.
  3. Kiaušinius verdame lygiai 7 minutes, išvirus įdedame į šaltą vandenį.
  4. Atvėsus – nulupame ir įdedame į sojos, mirino, vorčesterio padažo su šiek tiek cukraus tirpalą, kiaušinius marinuojame 6 valandas.
  5. Kiaulienos išpjovą valandą marinuojame Memphis mud prieskoniais. Kepame ant grilio maždaug 160-170C temperatūroje iki 60C vidinės temperatūros, vėliau paglazūruota iki kol išpjovos vidinė temperatūra pasiekia 74C.
  6. Baravykus taip pat pakepiname.
  7. Išverdame makaronus.
  8. Formuojame dubenį – dedame visų gamintų patiekalo dalių į dubenėlį, ant viršaus galite naudoti kas šauna į galvą, labiausiai dominuoja žaluma - kalendra, mėta, svogūnų laiškai, ridikėliai ir kuo karštesnis sultinys.
Facebook Pinterest Reddit Twitter

Tęsk storėjimą su žemiau esančiais receptais:

Ne manekenių pusryčiai, arba Korėjietiškas „street food“ sumuštinis. Tik nepadauginkite cukraus! Korėjietiškas sumuštinis
Kelionė į septintojo dešimtmečio Mumbajų – ruoškime „Eggs Kejriwal“ Kiaušiniai „Kejriwal“
Nacionalinis Laoso patiekalas – mėsos salotos „Larb“ „Larb“
„Shoyu Ramen“ sriuba „Shoyu Ramen“