Azijos deimanto PHO sriuba su Ramen atributika ir kiaušiniais
Markas Olekas
Improvizacija virtuvėje – geriausia, kas gali nutikti. Tai darydami galime atrasti neįtikėtinai skanių patiekalų, vienas jų – ši sriuba, kuri yra labiau Pho, tačiau turi ir Ramen‘o atributikos.
Jums reikės:
Kiaušinių;
Sojos;
Mirino;
Vorčesterio padažo;
Cukraus;
Kiaulienos išpjovos;
Memphis Mud prieskonių;
Baravykų;
Kalendros;
Mėtos;
Svogūnų laiškų;
Ridikėlių;
Sezamo sėklų;
Makaronų;
Sultiniui
5 litrų vandens;
Jautienos kaulų;
Kalendrų;
Pankolio;
Juodo kardamono sėklų;
Cinamono lazdelės;
Anyžiaus;
Svogūno (su viskuom);
Imbiero;
Žuvų padažo
Eiga:
Pirmiausia paruošiame sultinį. Keptuvėje gerai pakepiname kaulus su svogūnu bei prieskoniais.
Perkeliame į puodą, sudedame visus likusius sultiniui reikalingus ingredientus ir verdame 5 valandas.
Kiaušinius verdame lygiai 7 minutes, išvirus įdedame į šaltą vandenį.
Atvėsus – nulupame ir įdedame į sojos, mirino, vorčesterio padažo su šiek tiek cukraus tirpalą, kiaušinius marinuojame 6 valandas.
Kiaulienos išpjovą valandą marinuojame Memphis mud prieskoniais. Kepame ant grilio maždaug 160-170C temperatūroje iki 60C vidinės temperatūros, vėliau paglazūruota iki kol išpjovos vidinė temperatūra pasiekia 74C.
Baravykus taip pat pakepiname.
Išverdame makaronus.
Formuojame dubenį – dedame visų gamintų patiekalo dalių į dubenėlį, ant viršaus galite naudoti kas šauna į galvą, labiausiai dominuoja žaluma - kalendra, mėta, svogūnų laiškai, ridikėliai ir kuo karštesnis sultinys.