Karantino kuchnia
Kirvio virtuvė
Storėkime!
Ingredientų paruošimas:
2 m
Gaminimas:
10 m
Viso:
12 m
Porcijos:
2
Kuchnia:
meksikiečių 🇲🇽
Patiekalas:
užkandis
garnyras
pietūs
vakarienė
Čili pupelės su skrudinta šonine
Julija Atminaitė
Skanu valgyti vienas, dar skaniau prie alaus kabinant su tortilla.
Jums reikės:
4 juostelių kiaulienos šoninės ar kitokios rūkytos mėsos;
pusės galvos svogūno;
3 skiltelių česnako;
čili pipirų/pastos pagal skonį;
indelio konservuotų čili pupelių pomidorų padaže (galima naudoti paprastas pupeles, tada papildomai dedame pomidorų padažo ar pastos/passatos);
druskos pagal skonį;
pipirų pagal skonį
Eiga
Šoninę ir svogūną smulkiai supjaustome ir pakepiname keptuvėje.
Kai šie ingridientai apkeps - dedame kapotą česnaką ir čili pipirus.
Jiems apkepus, sudedame pupeles, jei reikia, pilame pomidorų padažo/passatos. Viską kepame porą minučių.
Paskaninti papildomai galime svogūnų laiškais, petražolėmis, ar šaukšteliu grietinės.
Tęsk storėjimą su žemiau esančiais receptais:
Tortilijų pyragas
ČILEKO čili
„Menudo“
Actekų sriuba