Čili pupelės su skrudinta šonine
Ingredientų paruošimas:2 m
Gaminimas:10 m
Viso:12 m
Porcijos:2
Kuchnia:meksikiečių 🇲🇽
Patiekalas:užkandis garnyras pietūs vakarienė

Čili pupelės su skrudinta šonine

Julija Atminaitė

 

Skanu valgyti vienas, dar skaniau prie alaus kabinant su tortilla.

Jums reikės:

  • 4 juostelių kiaulienos šoninės ar kitokios rūkytos mėsos;
  • pusės galvos svogūno;
  • 3 skiltelių česnako;
  • čili pipirų/pastos pagal skonį;
  • indelio konservuotų čili pupelių pomidorų padaže (galima naudoti paprastas pupeles, tada papildomai dedame pomidorų padažo ar pastos/passatos);
  • druskos pagal skonį;
  • pipirų pagal skonį

Eiga

  1. Šoninę ir svogūną smulkiai supjaustome ir pakepiname keptuvėje.
  2. Kai šie ingridientai apkeps - dedame kapotą česnaką ir čili pipirus.
  3. Jiems apkepus, sudedame pupeles, jei reikia, pilame pomidorų padažo/passatos. Viską kepame porą minučių.
  4. Paskaninti papildomai galime svogūnų laiškais, petražolėmis, ar šaukšteliu grietinės.
Facebook Pinterest Reddit Twitter

Tęsk storėjimą su žemiau esančiais receptais:

Greitas tortilijų pyragas su mėsa ir sūriu Tortilijų pyragas
Copycat „Čili picos“ čili troškinys ČILEKO čili
Raganų viralas „Menudo“ aka meksikietiška žarnokų sriuba „Menudo“
Actekų sriuba su kepintomis kiaulienos odelėmis ir tortilijų traškučiais Actekų sriuba