Kiaušiniai su alyvuogių aliejumi, Parmigiano Reggiano ir šaltibarščių druska
Ingredientų paruošimas:2 m
Gaminimas:6 m
Viso:8 m
Porcijos:1
Kuchnia:italų 🇮🇹 „Fusion“
Patiekalas:pusryčiai

Kiaušiniai su alyvuogių aliejumi, Parmigiano Reggiano ir šaltibarščių druska

Evelina

  

Nemeluoju – nuo šio derinio aš beveik nualpau ir pirštais visą lėkštę išlaižiau. Tie keli ingredientai tarpusavyje tobulai dera, bet labai svarbu, kad jie būtų itin kokybiški.

Jums reikės:

  • 2 kaimiškų kiaušinių (parduotuvėje renkuosi žymimus nuliu, bet bet tiks ir pažymėti vienetu);
  • ypač tyro alyvuogių aliejaus pašlakstymui;
  • šaukštelio smulkiai sutarkuoto Parmigiano Reggiano sūrio;
  • šaltibarščių druskos (pagal skonį)

Eiga:

  1. Užvirkite vandenį. Kambario temperatūros kiaušinius sudėkite į verdantį vandenį, ugnį sumažinkite iki vidutinės ir virkite 6,5 minutes. Tikslas – kad kiaušinių tryniai turėtų šiek tiek skystumo.
  2. Ant nuluptų kiaušinių užpilkite aliejaus ir užberkite sūrio bei druskos.
  3. Parašykite man laišką, kaip nualpote nuo šio derinio.
Facebook Pinterest Reddit Twitter

Tęsk storėjimą su žemiau esančiais receptais:

Šeškinės kiaušinienė indiškai Šeškinės kiaušinienė
Marinuota lašišos skonio morka Morkinė „lašiša“
Ypatingas pusryčių sumuštinis Pusryčių sumuštinis
Jaukiausias naminis maistas, arba „Jacket potatoes“ lietuviškai „Jacket Potatoes“