Ingredientų paruošimas: | 10 m |
Gaminimas: | 10 m |
Viso: | 20 m |
Porcijos: | 2 |
Kuchnia: | „Fusion“ indų 🇮🇳 azijiečių |
Patiekalas: | pusryčiai |
Tai nėra vėmalai. Tai – tikras karantino kuchnios perlas, nes jį gaminau iš visiškai nesąmoningų likučių. O skonis gavosi fantastiškas, todėl teko šį receptą netgi užsirašyti. Šeškinės ir Indijos skonių fusion, vienžo. Kodėl Šeškinė? Nes į šią kiaušinienę dėjau pjaustytos tamsios duonos, kaip vaikystėje man gamindavo mama. O Indiją primenantis geltonasis karis pakylės jus į kitą levelį ir gal net suteiks taip vadinamą „yoga high“.
Linkiu sėkmės, kai bandysite neišlaižyti keptuvės.
Dalinkitės su likimo draugais, gyvenančiais užsienyje: