Tai nėra vėmalai. Tai – tikras karantino kuchnios perlas, nes jį gaminau iš visiškai nesąmoningų likučių. O skonis gavosi fantastiškas, todėl teko šį receptą netgi užsirašyti. Šeškinės ir Indijos skonių fusion, vienžo. Kodėl Šeškinė? Nes į šią kiaušinienę dėjau pjaustytos tamsios duonos, kaip vaikystėje man gamindavo mama. O Indiją primenantis geltonasis karis pakylės jus į kitą levelį ir gal net suteiks taip vadinamą „yoga high“.
Jums reikės:
pora kiaušų;
50 ml airano arba kefyro (aš naudojau airaną;
šaldytų žaliųjų žirnelių;
fetos sūrio (tiek, kiek liko nesunaudotos);
tamsios duonos riekės (bet tiks ir bet kokia padžiūvusi duona, kurią jau norėjote išmesti);