Greitai pamarinuotas tunas
Ingredientų paruošimas:10 m
Porcijos:1
Kuchnia:prancūzų 🇫🇷 japonų 🇯🇵 „Fusion“
Patiekalas:pietūs vakarienė

Greitai pamarinuotas tunas

Evelina

  

Man asmeniškai čia – tobulas sumuštinis. Sourdough duona, pakepinta svieste, o ant viršaus – salota ir tuno tartaras.

Tartarui reikės:

  • 100 g kubeliais supjaustyto tuno;
  • smulkiai supjaustyto nedidelio pomidoro;
  • baltojo svogūno;
  • žalumynų (dėjau krapus ir petrušką);
  • šiek tiek smulkiai pjaustyto baltojo svogūno;
  • šaltibarščių druskos;
  • šaukštelio alyvuogių aliejaus;
  • sezamų sėklų

Eiga:

  1. Sumaišykite visus ingredientus, išskyrus sezamų sėklas ir leiskite viskam bent kelias minutes pasimarinuoti.
  2. Tartarą uždėkite ant duonos ir salotų bei papuoškite sezamų sėklmois.
Facebook Pinterest Reddit Twitter

Tęsk storėjimą su žemiau esančiais receptais:

Tuno tartaras Tuno tartaras
Pigiai ir su nuliu pastangų nustebinsite svečius – egzotiškasis „ceviche“ su silke ar skumbre „Ceviche“ su skumbre
Airiškas jūros gėrybių troškinys Airiškas chowder
Marselio žvejų sriuba Žuvienė