Tuno tartaras
Ingredientų paruošimas:15 m
Porcijos:1
Kuchnia:japonų 🇯🇵 „Fusion“
Patiekalas:pietūs „starteris“ vakarienė

Tuno tartaras

Evelina

  

Tai – vienas mano mėgstamiausių žuvies patiekalų.

Jums reikės:

  • 150 g žalio tuno (atšildykite, jei pirkote šaldytą);
  • šaukšto smulkinto baltojo svogūno;
  • 1 žaliosios citrinos;
  • druskos;
  • trupučio smulkintos kalendros;
  • 1 nedidelio, kubeliais supjaustyto pomidoro;
  • keleto plonų čili pipiro griežinėlių;
  • 0,5 gerai prinokusio avokado

Eiga:

  1. Kubeliais supjaustykite tuną. Apšlakstykite jį vienos žalios citrinos sultimis, padruskinkite, sudėkite čili pipiro griežinėlius ir padėkite į šoną, kol ruošiate likusius ingredientus.
  2. Į vieną dubenėlį sudėkite tuną, svogūną, kalendrą, pomidorą ir avokadą. Viską sumaišykite ir patiekite.

Straipsnis skelbtas 15min.lt

Facebook Pinterest Reddit Twitter

Tęsk storėjimą su žemiau esančiais receptais:

Pigiai ir su nuliu pastangų nustebinsite svečius – egzotiškasis „ceviche“ su silke ar skumbre „Ceviche“ su skumbre
Nesakykite italams, bet lazanija su silke – tikras atradimas Lazanija su silke
Paaštrinta okroška Paaštrinta Okroška
Vištienos sriuba su agurkais ir stikliniais makaronais Vištienos sriuba