Avokadų „majonezas“
Ingredientų paruošimas:10 m
Porcijos:4
Kuchnia:pasaulio
Patiekalas:pagardai

Avokadų „majonezas“

Evelina

  

Naudokite jį vietoje majonezą arba kaip salotų padažą.

Jums reikės:

  • 1 nedidelio avokado;
  • 1 šaukštelio alyvuogių aliejaus;
  • 1 šaukštelio garstyčių;
  • 0,5 šaukštelio druskos;
  • mažos česnako skiltelės;
  • 1 šaukšto citrinų arba žaliųjų citrinų sulčių;
  • druskos (pagal poreikį)

Eiga:

  1. Į dubenėlį sudėkite avokadą, garstyčias, citrinų sultis, išspauskite česnako.
  2. Trintuvu sutrinkite viską iki kreminės masės.
  3. Supilkite aliejų, įberkite druskos ir dar šiek tiek patrinkite.

Straipsnis skelbtas 15min.lt

Facebook Pinterest Reddit Twitter

Tęsk storėjimą su žemiau esančiais receptais:

Pievagrybių sriuba kaip „Čili“ picerijoje ČILEKO pievagrybių sriuba
Matcha pyragas su bazilikų kremu Matcha pyragas
Žaliųjų žirnelių sriuba su kokosų pienu Žirnelių sriuba
Aštri ir traški kiaušinienė ant skrebučio Aštri ir traški kiaušinienė