Karantino kuchnia
Kirvio virtuvė
Storėkime!
Ⓥ
Ingredientų paruošimas:
10 m
Porcijos:
4
Kuchnia:
pasaulio
Patiekalas:
pagardai
Avokadų „majonezas“
Evelina
Naudokite jį vietoje majonezą arba kaip salotų padažą.
Jums reikės:
1 nedidelio avokado;
1 šaukštelio alyvuogių aliejaus;
1 šaukštelio garstyčių;
0,5 šaukštelio druskos;
mažos česnako skiltelės;
1 šaukšto citrinų arba žaliųjų citrinų sulčių;
druskos (pagal poreikį)
Eiga:
Į dubenėlį sudėkite avokadą, garstyčias, citrinų sultis, išspauskite česnako.
Trintuvu sutrinkite viską iki kreminės masės.
Supilkite aliejų, įberkite druskos ir dar šiek tiek patrinkite.
Straipsnis skelbtas
15min.lt
Tęsk storėjimą su žemiau esančiais receptais:
ČILEKO pievagrybių sriuba
Aštri ir traški kiaušinienė
Matcha pyragas
Žirnelių sriuba
ko-fi.com/karantinokuchnia
ko-fi.com/karantinokuchnia