Paieška
Šaltibarščių druska Parduotuvė
Cukinijų spurgos Cukinijų spurgos
Estiška silkės šaltiena Silkės šaltiena
Patobulinta klasika: šviežesnė pupelių mišrainė su Bočių duona Pupelių ir duonos mišrainė
Mokyklos valgyklos stiliaus kopūstų salotos with a kick Coleslaw
Azijietiško stiliaus agurkėliai Ašrios agurkų salotos
Žiedinio kopūsto mišrainė su krabų mėsa Kalafiorų ir krabų mišrainė
Valdorfo salotos Valdorfo salotos
Lašiša sūdyta su šaltibarščių druska Sūdyta lašiša
Gaiviosios salotos su arbūzu ir feta Arbūzo ir fetos salotos
Pamiršta klasika – karkos terinas (slėgtainis) Naminis karkos terinas
Skaniausi dešrainiai Dešrainiai
Kepintų česnakų ir avinžirnių sriuba Avinžirnių sriuba
Kalafiorų sriuba Kalafiorų sriuba
Sūrio orinukai Gougères Gougères
Jogurtinis Tzatziki padažas su raugintais agurkais Tzaziki padažas
Dešrainiai su sūrio padažu Dešrainiai
Humusas Humusas
Burrata su ančiuviais Burratta su ančiuviais
Ožkos pieno sūrio ir burokėlių salotos Salotos su ožkos sūriu
Kepto moliūgo sriuba Moliūgų sriuba
Tuno tartaras Tuno tartaras
Mėlynojo pirmadienio sriuba Mėlyni šaltibarščiai
Šaltibarščiai su pomidorais Pomidorbarščiai
Avokado, lašišos ir krevečių sevičė užkandis Sevičė
Geltoni šaltibarščiai Geltoni šaltibai
Bulvių ir rūkytos lašišos salotos Lengvos salotos
Paaštrinta okroška Paaštrinta Okroška
Žaliųjų žirnelių sriuba su kokosų pienu Žirnelių sriuba
„Patatas bravas“ – keptos bulvės ispaniškai „Patatas bravas“
Nacionalinis Laoso patiekalas – mėsos salotos „Larb“ „Larb“
Klasikiniai amerikietiški farširuoti kiaušiniai Farširuoti kiaušiniai
Kiaušiniškesnė ir traškesnė baltoji mišrainė Velykų stalui Balta mišrainė
Krevetės su citrina ir česnaku Česnakinės krevetės
Pats neautentiškiausias „kibbeh“ receptas pasaulyje, kuris nesuteiks „Čileko“ koldūnų jausmo: išbandykite „Kibbeh“
Kebabo giminaitis – „gyra“: su vištiena, daržovėmis ir naminiu dzadzikiu „Gyra“ su vištiena
Voveraitės pusryčiams, pietums ir vakarienei: trys paprasti receptai Voveraičių receptai
Pigiai ir su nuliu pastangų nustebinsite svečius – egzotiškasis „ceviche“ su silke ar skumbre „Ceviche“ su skumbre
Spagečių „paukščių lizdas“ su putpelėmis ir putpelių kiaušiniais: nustebinsite net ir visko mačiusius Putpelių lizdas
„Gazpacho“ kaip iš tetrapako Ispanijoje, o ne ta nesąmonė, kuri primena kruvinas salotas su skrebučiais Gaspačas
Į verslo susitikimą – su kiaulės kanopomis: vintažinės šaltienos receptas Šaltiena
Ribojimai švelnėja, gaminkime iškylų žvaigždę – burnoje tirpstančias empanadas! Empanados
Kalendrų sriuba ar trintas Šrekas? Nutrūktgalviškas receptas jūsų stalui Kalendrų sriuba
Šventiniai šaltibarščiai su ikrais, Chalapos paprikomis, kaparėliais ir krienais: drąsiau, skonis – neįtikėtinas Šaltibarščiai
Okroška, balta šaltsriubė iš Rusijos: kaip ją gaminti ir nenusivilti? Okroška
Ne manekenių pusryčiai, arba Korėjietiškas „street food“ sumuštinis. Tik nepadauginkite cukraus! Korėjietiškas sumuštinis
Estijos deimantas – pomidorų ir rūkyto sūrio sriuba „Estijos deimantas“