Šaltibarščiai su pomidorais
Ingredientų paruošimas:15 m
Porcijos:3
Kuchnia:lietuvių 🇱🇹 „Fusion“ Vaistas nuo pagirių
Patiekalas:pietūs „starteris“

Šaltibarščiai su pomidorais

Evelina

  

Žinau, žinau: mano vieta – ant laužo. Bet labai skanu ir tikrai patiks tiems, kas myli pomidorus su grietine. Aš juos myliu taip, kad net grupę, skirtą vien šiam patiekalui turiu.

Jums reikės:

  • 1 litro kefyro ar kito mėgstamo birzgalo šaltibarščiams;
  • svogūnų laiškų;
  • šaukšto acto;
  • ilgavaisio agurko;
  • šviežios kalendros;
  • druskos;
  • juodųjų pipirų;
  • 2 šviežių pomidorų be odelių;
  • konservuotų pomidorų indelio

Eiga:

  1. Viską susmulkinkite, sudėkite į puodą ir leiskite pasimarinuoti su druskele.
  2. Paragaukite gautas „salotas“. Jei gavosi šiek tiek per rūgštu įdėkite cukraus. Aš įpyliau vynuogių sulčių.
  3. Užpilkite viską kefyru ir, palaikę šaldytuve valandėlę, ragaukite.
Facebook Pinterest Reddit Twitter

Tęsk storėjimą su žemiau esančiais receptais:

Mėlynojo pirmadienio sriuba Mėlyni šaltibarščiai
Tradiciniai šaltibarščiai Šaltibarščiai
Veganiški šaltibarščiai Veganiški šaltibai
„Gazpacho“ kaip iš tetrapako Ispanijoje, o ne ta nesąmonė, kuri primena kruvinas salotas su skrebučiais Gaspačas