Dešrelės aštuonkojis
Ingredientų paruošimas:5 m
Gaminimas:5 m
Viso:10 m
Porcijos:1
Kuchnia:japonų 🇯🇵
Patiekalas:užkandis

Dešrelės aštuonkojis

Evelina

  

Kepimas aliejuje šį vaikišką receptą paverčia puikiu užkandžiu prie alaus. Mano dešrelė neturėjo apsauginio dešrelių prezervatyvo, todėl nuėmus plastiką, ji buvo ganėtinai nuoga ir sulūžo, kai išėmiau ją iš puodo.

Jums reikės:

  • dešrelių;
  • aliejaus kepimui

Eiga:

  1. Supjaustykite dešreles kaip aštuonkojus. Pasistenkite, kad čiuptuvai būtų kuo ilgesni. Mes norime kuo daugiau apskrudusios aštuonkojienos.
  2. Įkaitinkite aliejų ir kepkite jame aštuonkojus apie 3 minutes.
Facebook Pinterest Reddit Twitter

Tęsk storėjimą su žemiau esančiais receptais:

„Shoyu Ramen“ sriuba „Shoyu Ramen“
Dešrainiai su sūrio padažu Dešrainiai
Marinuota lašišos skonio morka Morkinė „lašiša“
Tuno tartaras Tuno tartaras