Dešrainiai su sūrio padažu
Ingredientų paruošimas:15 m
Gaminimas:30 m
Viso:45 m
Porcijos:4
Kuchnia:amerikiečių 🇺🇸
Patiekalas:pietūs vakarienė „starteris“

Dešrainiai su sūrio padažu

Vylius Blauzdavičius

   

Ko reikia, norint ant šašlykinės išsikepti gerus dešrainius? Grotelių, ketinės keptuvės ir kokybiškų ingredientų. Tik tiek, viskas paprastai. Papasakosiu, kaip gaminu aš…

Jums reikės:

  • 4 dešrainių bandelių;
  • 4 sausai brandintos jautienos dešrelių su raudonėliu;
  • 100 g sūrio Cheddar;
  • 100 g sūrio su mėlynuoju pelėsiu;
  • 4 šaukštų pomidorų padažo;
  • 4 marinuotų agurkų;
  • 4 šaukštų svogūnų traškučių;
  • 2 rausvųjų svogūnų;
  • šaukšto rudojo cukraus;
  • 3 šaukštų obuolių acto

Eiga:

  1. Pirmiausia, aišku, iškūrenti šašlykinę.
  2. Svogūnus pjauti pusiau, supjaustyti plonais pusžiedžiais, juos dubenyje sumaišyti su cukrumi ir actu, palikti marinuotis.
  3. Agurkus supjaustyti plonai.
  4. Ant šašlykinės įkaitinti ketinę keptuvę, į ją dėti dešreles ir kepti apie 5 min., kol pradės skrusti, tada sutrupinti ant jų cheddar, pelėsinį sūrį ir maišyti, kol suris ištirps.
  5. Ant grotelių iš abiejų pusių paskrudinti bandeles.
  6. Į paskrudintą bandelę dėti pomidorų padažą, raugintus agurkėlius, marinuotus svogūnus, dešrelę, užpilti sūrio padažo iš keptuvės ir ant viršaus – svogūnų traškučiai.
Facebook Pinterest Reddit Twitter

Tęsk storėjimą su žemiau esančiais receptais:

Spagečiai su dešrelėmis ir Heinz kečupu Netikri aštuonkojai
Dešrelių ir kopūstų tortas Didžiosios depresijos stiliumi – džiaugsmas ir akims, ir skrandžiui Dešrelių cirkas
Skumbrės chowder Skumbrės sriuba
Valdorfo salotos Valdorfo salotos