Avokado, lašišos ir krevečių sevičė užkandis
Ingredientų paruošimas:15 m
Porcijos:1
Kuchnia:Šiaurės šalių
Patiekalas:pusryčiai pietūs „starteris“

Avokado, lašišos ir krevečių sevičė užkandis

Dmitrij Urbanovič

 

Sevičė yra Peru patiekalas, kai žalia žuvis marinuojama žaliųjų citrinų sultyse.

Jums reikės:

  • avokado, skelto į dvi dalis;
  • 2 virtų krevečių (gali būti keptos);
  • sūdytos lašišos;
  • kelių smulkiai pjaustytų vyšninių pomidoriukų;
  • ilgavaisio agurko;
  • laimo sulčių;
  • kapotos kalendros;
  • šalotinio svogūno;
  • garstyčių grūdeliais;
  • vaivorykštinių upėtakių ikrų;
  • grikių skrebučio;
  • druskos;
  • pipirų

Papuošimui:

  • saulėgražų daigai

Eiga:

  1. Cherry pomidorus, kalendrą, agurką, šalotinį svogūną smulkiai supjaustyti kubeliais, įspausti laimo sulčių, pagardinti druska ir pipirais, viską išmaišyti, paragauti.
  2. Avokadą skelti pusiau, išimti iš kevalo. Į avokado vidų sudėti gautą masę. Ant vienos pusės sudėti lašišą, ant kitos – per pusę perpjautas krevetes.
  3. Ant lašišos sudėti grūdėtas garstyčias, ant krevečių – ikrus. Šitam variante įspaudžiau kelis lašus naminio majonezo (nebūtina).
  4. Užbaigiant sudėjau saulėgražų daigus, kelis grežinėlius šaloto ir kelis lašus tyro alyvuogių aliejaus. Štai toks sveikuoliškas ir greitas užkandis papuošė mano pusryčių stalą. Skanaus
Facebook Pinterest Reddit Twitter

Tęsk storėjimą su žemiau esančiais receptais:

Orkaitėje kepta lašišos filė Kepta lašiša
Bulvių ir rūkytos lašišos salotos Lengvos salotos
Žuvies ir jūrų gėrybių troškinys su rūkyta dešrele ir pankoliu Jūros gėrybių troškinys
Viščiukas tabaka kitaip Viščiukas tabaka