Žiedinio kopūsto mišrainė su krabų mėsa
Ingredientų paruošimas:10 m
Gaminimas:15 m
Viso:25 m
Porcijos:4
Kuchnia:europiečių
Patiekalas:„starteris“

Žiedinio kopūsto mišrainė su krabų mėsa

Evelina

  

Visi gerai pažįstam krabų lazdelių ir ryžių mišrainę. Šiandien siūlau puikią alternatyvą joms – šios salotos pralenks pastarąsias ne tik savo skoniu, bet ir sveikumu bei lengvumu.

Jums reikės:

  • vieno susmulkinto žiedinio kopūsto žiedų (juos galima trumpai apvirti, bet tikrai nėra būtina);
  • 200 g smulkiai supjaustytos krabų mėsos (na, tos sūryme, bet kiek geresnės nei krabų lazdelės);
  • dviejų dosnių šaukštų mėgstamo majonezo;
  • trečdalio susmulkinto poro;
  • druskos;
  • pipirų.

Eiga:

  1. Sumaišykite žiedinį kopūstą, porą, krabų mėsą su nedideliu kiekiu majonezo.
  2. Paragaukite – man asmeniškai norėjosi majonezo daugiau, todėl ingredientų sąraše įrašiau du šaukštus, o ne vieną.
  3. Įberkite druskos bei pipirų pagal skonį.
Facebook Pinterest Reddit Twitter

Tęsk storėjimą su žemiau esančiais receptais:

Lašiša sūdyta su šaltibarščių druska Sūdyta lašiša
Skinny bitch pusryčiai Kiaušiniai su tunu
Pusryčių sumuštiniai su lašiša ir pievagrybiais Vėlyvieji pusryčiai
Evelinos pusryčių jovalas Evelinai „Eggs Evy“ Kiaušinis su krabų mėsa