Žiedinio kopūsto mišrainė su krabų mėsa
Ingredientų paruošimas:10 m
Gaminimas:15 m
Viso:25 m
Porcijos:4
Kuchnia:europiečių
Patiekalas:„starteris“

Žiedinio kopūsto mišrainė su krabų mėsa

Evelina

  

Visi gerai pažįstam krabų lazdelių ir ryžių mišrainę. Šiandien siūlau puikią alternatyvą joms – šios salotos pralenks pastarąsias ne tik savo skoniu, bet ir sveikumu bei lengvumu.

Jums reikės:

  • vieno susmulkinto žiedinio kopūsto žiedų (juos galima trumpai apvirti, bet tikrai nėra būtina);
  • 200 g smulkiai supjaustytos krabų mėsos (na, tos sūryme, bet kiek geresnės nei krabų lazdelės);
  • dviejų dosnių šaukštų mėgstamo majonezo;
  • trečdalio susmulkinto poro;
  • druskos;
  • pipirų.

Eiga:

  1. Sumaišykite žiedinį kopūstą, porą, krabų mėsą su nedideliu kiekiu majonezo.
  2. Paragaukite – man asmeniškai norėjosi majonezo daugiau, todėl ingredientų sąraše įrašiau du šaukštus, o ne vieną.
  3. Įberkite druskos bei pipirų pagal skonį.
Facebook Pinterest Reddit Twitter

Tęsk storėjimą su žemiau esančiais receptais:

Lašiša sūdyta su šaltibarščių druska Sūdyta lašiša
Evelinos pusryčių jovalas Evelinai „Eggs Evy“ Kiaušinis su krabų mėsa
Skinny bitch pusryčiai Kiaušiniai su tunu
Sumuštinis su ikrais Sumuštinis su ikrais