Valdorfo salotos
Ingredientų paruošimas:10 m
Gaminimas:15 m
Viso:25 m
Porcijos:4
Kuchnia:amerikiečių 🇺🇸
Patiekalas:„starteris“

Valdorfo salotos

Evelina

  

Valdofro salotos, sukurtos Niujorke 1896 metais, apjungia viską, ko tik galima norėti iš salotų ar mišrainės: saldumą, sūrumą, gaivumą ir kremiškumą.

Jums reikės:

  • vištienos krūtinėlės;
  • saujos graikinių riešutų;
  • obuolio (vieni renkasi rūgštesnius, o man labai patiko su saldoku);
  • dviejų saliero stiebų; dviejų dosnių šaukštų mėgstamo majonezo;
  • vištienos sultinio kubelio;
  • druskos;
  • pipirų

Eiga:

  1. Mažoje kaitroje su vištienos sultinio kubeliu išvirkite vištieną.
  2. Vištieną, obuolį ir salierą supjaustykite kubeliais. Viską sudėkite į vieną indą.
  3. Kiek pasmulkinkite graikinius riešutus ir sudėkite juos ten pat.
  4. Viską sumaišykite su majonezu, įdėkite druskos bei pipirų pagal skonį.
Facebook Pinterest Reddit Twitter

Tęsk storėjimą su žemiau esančiais receptais:

Dešrainiai su sūrio padažu Dešrainiai
Skaniausi dešrainiai Dešrainiai
Šoninės džemas (bacon jam) Šoninės džemas
Pusryčių sumuštinis su avokadu, lašiša ir minkštai virtu kiaušiniu Pusryčių skrebutis su lašiša