Skaniausi dešrainiai
Ingredientų paruošimas:15 m
Gaminimas:15 m
Viso:30 m
Porcijos:2
Kuchnia:amerikiečių 🇺🇸
Patiekalas:pietūs „starteris“

Skaniausi dešrainiai

Monika Kolet

 

Žodžiu, prieš daaaug metų iš mokyklos bėgdavau valgyt į kebabinę žiauriai kietų dešrainių, atrodo plius minus kaip šitie, tik patiko jie man ne dėl išvaizdos, neslėpkim, o dėl tobulo padažo. Tai va tą padažą bandžiau atgaminti nu kokius 2 metus, šiandien man pavyko!

Jums reikės:

  • dešrelių;
  • dešrainių bandelių;
  • daržovių (salotų, agurko, pomidoro, mėlynojo svogūno);
  • „Provansal“ majonezo;
  • grietinės;
  • česnako;
  • krapų;
  • marinuotų agurkų;
  • aliejaus;
  • maltos keptos paprikos;
  • maltos saldžios paprikos;
  • „Heinz“ kečupo

Eiga

  1. Dešreles iki labaaaai fritiurkei apskrudinam, bandelę pašildom mikruškei prieš tai prapjovę, bet šiaip jos dažniausia prapjautos šone, tai neapsi$iskit kaip aš. Sudedam daržoves.
  2. Ruošiame nesveikai kosminį padažą. Sumaišyti reikės: majonkės „Provansal“ (tas baltas su mėlynu „Norfoj“) - 4 šaukštai, grietinės – du šaukštai, česnoko – nu nepagailėkit, krapo, marinuotų agurkų pertrintų – bent pora mažesnių, aliejaus – pora šaukštų, maltos keptos paprikos ir maltos saldžios paprikos, „Heinz“ kečupo pora šaukštų ir vandens, kad būtų skysteliau.

Bus skaniausi dešrainiai EVER. Tik negaminkit naująjai antrai pusei ar žmonėm prie kurių būtų cringe parodyt savo padažuotą rožą. :)

Skanauuuus!❤

Facebook Pinterest Reddit Twitter

Tęsk storėjimą su žemiau esančiais receptais:

Karščiausias šuo su geriausiomis bulvytėmis: svogūnai ir agurkėliai nenukris ant palto! Dešrainis
Valdorfo salotos Valdorfo salotos
Dešrelių ir kopūstų tortas Didžiosios depresijos stiliumi – džiaugsmas ir akims, ir skrandžiui Dešrelių cirkas
Dešrainiai su sūrio padažu Dešrainiai