Žodžiu, prieš daaaug metų iš mokyklos bėgdavau valgyt į kebabinę žiauriai kietų dešrainių, atrodo plius minus kaip šitie, tik patiko jie man ne dėl išvaizdos, neslėpkim, o dėl tobulo padažo. Tai va tą padažą bandžiau atgaminti nu kokius 2 metus, šiandien man pavyko!
Dešreles iki labaaaai fritiurkei apskrudinam, bandelę pašildom mikruškei prieš tai prapjovę, bet šiaip jos dažniausia prapjautos šone, tai neapsi$iskit kaip aš. Sudedam daržoves.
Ruošiame nesveikai kosminį padažą. Sumaišyti reikės: majonkės „Provansal“ (tas baltas su mėlynu „Norfoj“) - 4 šaukštai, grietinės – du šaukštai, česnoko – nu nepagailėkit, krapo, marinuotų agurkų pertrintų – bent pora mažesnių, aliejaus – pora šaukštų, maltos keptos paprikos ir maltos saldžios paprikos, „Heinz“ kečupo pora šaukštų ir vandens, kad būtų skysteliau.
Bus skaniausi dešrainiai EVER.
Tik negaminkit naująjai antrai pusei ar žmonėm prie kurių būtų cringe parodyt savo padažuotą rožą. :)