Burgeris su tunu
Ingredientų paruošimas:15 m
Gaminimas:10 m
Viso:25 m
Porcijos:1
Kuchnia:amerikiečių 🇺🇸
Patiekalas:pietūs vakarienė

Burgeris su tunu

Evelina

  

Šį žuvainį inspiravo Filet-O-Fish sumuštinis iš McDonald’s, bet aš norėjau kažko šiek tiek įmantresnio. Žinokit, gavosi tobulai. Beje, mano naudotos brioche bandelės čia puikiai tiko – burgeris gavosi minkštas ir kompaktiškas.

Jums reikės:

  • 1 tuno steiko arba paplotėlio burgeriui;
  • 1 mėsainių bandelės „Gardėsio“ STREET FOOD;
  • trupučio sviesto;
  • 1 griežinėlio lydyto pjaustyto sūrio (dar žinomo kaip „American cheese“);
  • šaukšto majonezo;
  • 2-3 smulkiai supjaustytų ančiuvių filė;
  • pusės smulkiai supjaustyto marinuoto agurko;
  • ketvirčio smulkiai supjaustyto svogūno;
  • 1 skiltelės česnako;
  • poros šaukštų miltų;
  • poros šaukštų panko džiūvėsėlių;
  • 1 kiaušinio;
  • aliejaus kepimui

Eiga:

  1. Pirmiausiai paruoškime tartar padažą. Sumaišome majonezą, ančiuvius, svogūnus ir agurką. Įspaudžiame česnaką.
  2. Prieš nosį pasiruošiame tris dubenėlius: su miltais, panko ir kiaušinio plakiniu. Tai bus mūsų tuno paniruotė.
  3. Tuną paniruojame taip: pirmiausia apvoliojame miltuose, tada merkiame į kiaušinio plakinį, tada apvoliojame panko, vėl merkiame į kiaušinio plakinį, vėl apvoliojame panko.
  4. Abi bandelių puses aptepame sviestu. Ant apatinės bandelės uždedame sūrio.
  5. Abi bandeles trumpai pašildome orkaitėje.
  6. Įkaitintame aliejuje, apkepame tuną, kol taps auksinės spalvos.
  7. Ant apatinės bandelės dedame tuną, ant tuno – tartar padažą, o tada dedame viršutinę bandelę. Skanaus!
Facebook Pinterest Reddit Twitter

Tęsk storėjimą su žemiau esančiais receptais:

Sumuštinis su ikrais Sumuštinis su ikrais
Airiškas jūros gėrybių troškinys Airiškas chowder
Dešrainiai su sūrio padažu Dešrainiai
Skumbrės chowder Skumbrės sriuba