Šį žuvainį inspiravo Filet-O-Fish sumuštinis iš McDonald’s, bet aš norėjau kažko šiek tiek įmantresnio. Žinokit, gavosi tobulai. Beje, mano naudotos brioche bandelės čia puikiai tiko – burgeris gavosi minkštas ir kompaktiškas.
Prieš nosį pasiruošiame tris dubenėlius: su miltais, panko ir kiaušinio plakiniu. Tai bus mūsų tuno paniruotė.
Tuną paniruojame taip: pirmiausia apvoliojame miltuose, tada merkiame į kiaušinio plakinį, tada apvoliojame panko, vėl merkiame į kiaušinio plakinį, vėl apvoliojame panko.
Abi bandelių puses aptepame sviestu. Ant apatinės bandelės uždedame sūrio.
Abi bandeles trumpai pašildome orkaitėje.
Įkaitintame aliejuje, apkepame tuną, kol taps auksinės spalvos.
Ant apatinės bandelės dedame tuną, ant tuno – tartar padažą, o tada dedame viršutinę bandelę. Skanaus!