Kepintų česnakų ir avinžirnių sriuba
Gaminimas:15 m
Porcijos:2
Kuchnia:Viduržemio jūros graikų 🇬🇷
Patiekalas:pietūs „starteris“

Kepintų česnakų ir avinžirnių sriuba

Evelina

  

Keptų česnakų ir avinžirnių sriuba per 15 minučių. Visiškai mindblown tokiu geru skoniu iš vos kelių ingredientų. Tereikia česnakų, avinžirnių, citrinos sulčių ir sultinio (pati dariau iš kubelio). Rekomenduoju pasigaminti daugiau, nes sriuba išnyks akimirksniu.

Jums reikės:

  • kelių česnako skiltelių (aš naudojau visą galvą);
  • skardinės avinžirnių;
  • daržovių sultinio (tiks ir iš kubelio);
  • šiek tiek citrinų sulčių

Eiga:

  1. Puode apkepkite česnakus su lukštais.
  2. Kai paruduos, išimkite, nulupkite ir sudėkite atgal.
  3. Supilkite avinžirnių indą su visu skysčiu į tą patį puodą.
  4. Įpilkite sultinio ar įdėkite sultinio kubelį bei šiek tiek vandens.
  5. Užvirinkite, sutrinkite and enjoy!
Facebook Pinterest Reddit Twitter

Tęsk storėjimą su žemiau esančiais receptais:

Kalafiorų sriuba Kalafiorų sriuba
Jogurtinis Tzatziki padažas su raugintais agurkais Tzaziki padažas
Riebalų bomba su labai nedaug angliavandenių: tobulų baklažanų receptas Baklažanai su sūriu
Pievagrybių sriuba kaip „Čili“ picerijoje ČILEKO pievagrybių sriuba