Jogurtinis Tzatziki padažas su raugintais agurkais
Ingredientų paruošimas:5 m
Porcijos:4
Kuchnia:graikų 🇬🇷
Patiekalas:garnyras „starteris“

Jogurtinis Tzatziki padažas su raugintais agurkais

Vylius Blauzdavičius

   

Gaivus jogurtinis padažas puikiai tinka prie vištienos, daržovių ar kitų mėgstamų patiekalų.

Jums reikės:

  • 1 ilgavaisis agurkas (arba 2 trumpavaisiai);
  • 2 rauginti agurkai;
  • 200 gramų graikiško jogurto;
  • pagal skonį druskos;
  • 2 skiltelės česnako

Eiga:

  1. Česnaką smulkiai sukapoti arba sutarkuoti smulkia tarka.
  2. Agurkus sutarkuoti stambia tarka ir nusunkti nuo jų skystį.
  3. Į agurkus įmaišyti jogurtą, įberti druskos.
Facebook Pinterest Reddit Twitter

Tęsk storėjimą su žemiau esančiais receptais:

Gaiviosios salotos su arbūzu ir feta Arbūzo ir fetos salotos
Kepintų česnakų ir avinžirnių sriuba Avinžirnių sriuba
Kebabo giminaitis – „gyra“: su vištiena, daržovėmis ir naminiu dzadzikiu „Gyra“ su vištiena
Ridikėlių lapų pesto Ridikėlių lapų pesto