Karantino kuchnia
Kirvio virtuvė
Storėkime!
Ⓥ
Ingredientų paruošimas:
5 m
Porcijos:
4
Kuchnia:
graikų 🇬🇷
Patiekalas:
garnyras
„starteris“
Jogurtinis Tzatziki padažas su raugintais agurkais
Vylius Blauzdavičius
Gaivus jogurtinis padažas puikiai tinka prie vištienos, daržovių ar kitų mėgstamų patiekalų.
Jums reikės:
1 ilgavaisis agurkas (arba 2 trumpavaisiai);
2 rauginti agurkai;
200 gramų graikiško jogurto;
pagal skonį druskos;
2 skiltelės česnako
Eiga:
Česnaką smulkiai sukapoti arba sutarkuoti smulkia tarka.
Agurkus sutarkuoti stambia tarka ir nusunkti nuo jų skystį.
Į agurkus įmaišyti jogurtą, įberti druskos.
Tęsk storėjimą su žemiau esančiais receptais:
Cukinijų spurgos
Avinžirnių sriuba
Arbūzo ir fetos salotos
„Gyra“ su vištiena