Gaiviosios salotos su arbūzu ir feta
Ingredientų paruošimas:5 m
Porcijos:1
Kuchnia:graikų 🇬🇷
Patiekalas:užkandis pietūs „starteris“

Gaiviosios salotos su arbūzu ir feta

Erika Purauskytė

 

Šios salotos – tai tobula saldaus, sūraus, aštraus, rūgštaus skonio pusiausvyra. Salotos skaniausios saulėtą dieną balkone, terasoje ar gamtoje.

Jums reikės:

  • gerai atšaldyto arbūzo;
  • fetos;
  • marinuotų paprikų (Chalapos)

Eiga:

  1. Arbūzą ir fetą supjaustome vienodais kubeliais ir kruopščiai sudedame į lėkštę.
  2. Chalapas – švelniai aštrias paprikytes – susmulkiname. Viskas!
  3. Paįvairinimui tinka avokadų ar alyvuogių aliejus, balzaminis actas ar šaltibarščių druska.

Straipsnis skelbtas lrytas.lt

Facebook Pinterest Reddit Twitter

Tęsk storėjimą su žemiau esančiais receptais:

Jogurtinis Tzatziki padažas su raugintais agurkais Tzaziki padažas
Cukinijų spurgos Cukinijų spurgos
Kepintų česnakų ir avinžirnių sriuba Avinžirnių sriuba
Kebabo giminaitis – „gyra“: su vištiena, daržovėmis ir naminiu dzadzikiu „Gyra“ su vištiena