Ingredientų paruošimas: | 5 m |
Porcijos: | 1 |
Kuchnia: | italų 🇮🇹 |
Patiekalas: | užkandis „starteris“ |
Dažnas miestelis Italijoje turi ne tik savo makaronus, bet ir sūrį. Išties, sūrių tokia gausybė, kad net ir dvejus metus praleidęs Italijoje nežinau jų visų, juolab ką su jais gero nuveikti. Visa laimė, kad GastroHedonistas turi draugų. Šį super paprastą, bet nuo to ne mažiau skanaus užkandžio receptą prieš porą metų parodė bičiulis Vito. Už tai jam dėkingas be galo ir geru žodžiu miniu kaskart valgytamas burratą su ančiuviais.
Man prie šito puikiai dera ir brandintas kumpis, būtinai įsidedu lėkštėn. Nepamirškite ir (šviesios) duonos ar skrebučių! Padeda skoniui atsiskleisti.