Įdarytos cukinijos
Ingredientų paruošimas:5 m
Gaminimas:30 m
Viso:35 m
Porcijos:2
Kuchnia:italų 🇮🇹
Patiekalas:pietūs vakarienė

Įdarytos cukinijos

GastroHedonistas

   

Ši itališka improvizacija jus nukels tiesiai į šią nuostabią šalį savo paprastais, lengvai paruošiamais, bet neprastais skoniais.

Jums reikės:

  • 1 vnt cukinijų;
  • 200 g šviežių dešrelių;
  • 1 vnt Mozzarella sūrio;
  • 50 g brandinto sūrio;
  • žiupsnio raudonėlio

Eiga:

  1. Paruošimas vyksta labai greitai, tad galime iškart šildyt orkaitę iki 180C. Dubenin iš apvalkalo išimam dešrelių turinį, pirštais smulkiai sutrupinam mozzarellą ir patarkuojam kieto sūrio. Kadangi originaliam recepte yra aštrios itališkos dešrelės, tai kliūstelėjau Sriracha padažo. Įberiam žiupsnį raudonėlio ir viską gerai išmaišom.
  2. Cukinijas pjaunam išilgai pusiau, sėklas išskobiam šaukštu, ertmę užpildom paruoštu įdaru ir apibarstom sūriais.
  3. Kepam apie 30 minučių, kol gražiai apskrus.
  4. Serviruoti siūlau su žaliomis salotomis. Voilà!
Facebook Pinterest Reddit Twitter

Tęsk storėjimą su žemiau esančiais receptais:

Ypatingas pusryčių sumuštinis Pusryčių sumuštinis
Nesakykite italams, bet lazanija su silke – tikras atradimas Lazanija su silke
Dešrainiai su sūrio padažu Dešrainiai
Makaronai „Caccio e Peppe“ „Caccio e Peppe“