Ingredientų paruošimas: | 20 m |
Gaminimas: | 30 m |
Viso: | 50 m |
Porcijos: | 4 |
Kuchnia: | Artimųjų Rytų |
Patiekalas: | pagrindiniai patiekalai pietūs vakarienė „starteris“ |
Mirčiau iš nuobodulio, jei nedaryčiau nesąmonių virtuvėje ar kaip nors kitaip neprievartaučiau maisto. Jums reikėtų pamatyti, kaip aš valgau dešrainį. Gal tiek to.
Nesu žinoma kotletų gamintoja, bet Vidurio Rytų „kibbeh“ kotletukai patraukė mano dėmesį tuo, kad jų sudėtyje yra bulguro (čia tokios kruopos), o tai reiškia, kad šiems kotletams praktiškai nebereikia garnyro ir gali juos valgyti vienus.
Kitas bonusas yra tas, kad vengiu faršo, tad mažesnis jo kiekis kotleto vienete mane tikrai nemenkai pradžiugino. Faršo nedievinu dėl to, kad jis suteikia tą bjaurų jausmą kaip Čileko koldūnai. Žinot, apie ką aš.
Grįžtant prie nesąmonių: kaipgi aš išniekinau patiekalą šįkart? Niekinimas nebuvo vykdytas tyčia. „Kibbeh“ paprastai gaminami iš jautienos ar ėrienos, o man tokio faršo gauti nepavyko, todėl gaminau iš kiaulienos. Išėjo netgi labai neblogas Rytų Europos ir Vidurio Rytų fusion.
Straipsnis skelbtas 15min.lt