Greitai pamarinuoti, aštrūs ridikėliai
Ingredientų paruošimas:10 m
Porcijos:2
Kuchnia:korėjiečių 🇰🇷
Patiekalas:garnyras

Greitai pamarinuoti, aštrūs ridikėliai

Evelina

  

Greitas garnyras prie mėsos ir žuvies patiekalų. Puikiai tiks prie šašlyko.

Jums reikės:

  • 6 ridikėlių;
  • 13 baltojo svogūno;
  • 2 skiltelių česnako;
  • 1 lauro lapo;
  • 2 susmulkintų aitriųjų paprikų;
  • poros šaukštų acto (naudojau balto vyno);
  • šaukšto cukraus;
  • šaukšto druskos;
  • 150 ml virinto vandens

Eiga:

  1. Supjausčiau ridikėlius, šiek tiek balto svogūno, porą skiltelių česnako – sudėjau viską į bliūdą.
  2. Sudėjau prieskonius: lauro lapą ir du sutraiškytus Árbol aitriuosius pipirus iš Meksikos.
  3. Viską užpyliau marinatu: virintas vanduo, balto vyno actas, druska, cukrus.
Facebook Pinterest Reddit Twitter

Tęsk storėjimą su žemiau esančiais receptais:

Korėjietiškas traškus tofu Korėjietiškas tofu
Azijietiško stiliaus agurkėliai Ašrios agurkų salotos
Pomidorų ir grietinės salotos „Daugiau skysčio“ Pomidorai su grietine
Ne manekenių pusryčiai, arba Korėjietiškas „street food“ sumuštinis. Tik nepadauginkite cukraus! Korėjietiškas sumuštinis