Greitai pamarinuoti, aštrūs ridikėliai
Ingredientų paruošimas:10 m
Porcijos:2
Kuchnia:korėjiečių 🇰🇷
Patiekalas:garnyras

Greitai pamarinuoti, aštrūs ridikėliai

Evelina

  

Greitas garnyras prie mėsos ir žuvies patiekalų. Puikiai tiks prie šašlyko.

Jums reikės:

  • 6 ridikėlių;
  • 13 baltojo svogūno;
  • 2 skiltelių česnako;
  • 1 lauro lapo;
  • 2 susmulkintų aitriųjų paprikų;
  • poros šaukštų acto (naudojau balto vyno);
  • šaukšto cukraus;
  • šaukšto druskos;
  • 150 ml virinto vandens

Eiga:

  1. Supjausčiau ridikėlius, šiek tiek balto svogūno, porą skiltelių česnako – sudėjau viską į bliūdą.
  2. Sudėjau prieskonius: lauro lapą ir du sutraiškytus Árbol aitriuosius pipirus iš Meksikos.
  3. Viską užpyliau marinatu: virintas vanduo, balto vyno actas, druska, cukrus.
Facebook Pinterest Reddit Twitter

Tęsk storėjimą su žemiau esančiais receptais:

Korėjietiškas traškus tofu Korėjietiškas tofu
„Pride“ mėnesio proga – LGBT vėliavos spalvų įkvėptos salotos: paserviruokite „heiteriams“ Spalvotos salotos
Pomidorų ir grietinės salotos „Daugiau skysčio“ Pomidorai su grietine
Ne manekenių pusryčiai, arba Korėjietiškas „street food“ sumuštinis. Tik nepadauginkite cukraus! Korėjietiškas sumuštinis