Karantino kuchnia
Kirvio virtuvė
Storėkime!
Ⓥ
Ingredientų paruošimas:
10 m
Porcijos:
2
Kuchnia:
korėjiečių 🇰🇷
Patiekalas:
garnyras
Greitai pamarinuoti, aštrūs ridikėliai
Evelina
Greitas garnyras prie mėsos ir žuvies patiekalų. Puikiai tiks prie šašlyko.
Jums reikės:
6 ridikėlių;
1
⁄
3
baltojo svogūno;
2 skiltelių česnako;
1 lauro lapo;
2 susmulkintų aitriųjų paprikų;
poros šaukštų acto (naudojau balto vyno);
šaukšto cukraus;
šaukšto druskos;
150 ml virinto vandens
Eiga:
Supjausčiau ridikėlius, šiek tiek balto svogūno, porą skiltelių česnako – sudėjau viską į bliūdą.
Sudėjau prieskonius: lauro lapą ir du sutraiškytus Árbol aitriuosius pipirus iš Meksikos.
Viską užpyliau marinatu: virintas vanduo, balto vyno actas, druska, cukrus.
Tęsk storėjimą su žemiau esančiais receptais:
Korėjietiškas tofu
Ašrios agurkų salotos
Pupelių ir duonos mišrainė
Korėjietiškas sumuštinis