Karantinas ar ne karantinas, manau visi turėtų bent kažkiek mokėti elgtis su maisto likučiais ir nešvaistyti maisto be reikalo. Žodžiu, nupirkau aš vakar cielą vištą, bet tik todėl, kad norėjau sultinio. Nupjoviau jai kojas ir rankas – šaldiklin. Nupjoviau filė – ten pat. Nulupau skūrą nuo likusios dalies – pastaroji keliavo ant vištienos kepsnio, įdaryto šonine ir sūriu (beje, iš visų bandymų man skaniausiai gavosi su mėlynojo sūrio ir Švarcvaldo kumpio įdaru). Sultinys gavosi puikus ir ryškus – su lengvu Japonijos prieskoniu. Prakošiau sultinį ir padėjau jį į šaldytuvą – gal rytoj jau bus nuotaika pamerkti kokius nūdlus jame. Prakoštame jovale liko ir dosnus bliūdelis mėsos, iš kurios gavosi labai skani mišrainė–užtepėlė: