Ingredientų paruošimas: | 5 m |
Gaminimas: | 15 m |
Viso: | 20 m |
Porcijos: | 1 |
Kuchnia: | britų 🇬🇧 |
Patiekalas: | pusryčiai |
Kai pirmą kartą išgirdau „beans on toast“, tai kai susiraukiau, tai dieve tu mano. Aš nesu duonos žmogus ir man toast gyvenime reikalingas tik sumuštiniui. Aš nedarau tokių nesąmonių kaip sriubos valgymas su duona. LOL. Ką dar sugalvosit? Na, nebent duona nerealiai gera pasitaikytų. Tada OK. Beansai, jei egzistuoja patiekale, man atlieka duonos vaidmenį. Tai šiuos du dalykus derint kartu? Atsiminiau dabar tą britę kūrvą, kuri buvo nepatenkinta, kai per pusryčius salotų užsimaniau. „Is that a Lithuanian thing?“ Ta prasme, prie kiaušų paprašiau daržovių ir tiek. Ta nustebus, nes pirmą kartą gyvenime girdi. Galvoju, nu ir dūra, nejaugi nebuvus kokiam turkiškam ar egiptietiškam „viskas įskaičiuota“. Jūs, britai, gi mėgstat ten nuvaryt. Tuose bufetuose – tikrai būna daug daržovių. Bet kuriuo atveju, vis tik nuprendžiau paragauti šitą monstrosity. Ir buvo visai neblogai. Aš ant viršaus dar užmetu kiaušą, bet jis nėra čia būtinas. Nu, bet man norisi.