Skrebutis su kiaušinių mišraine „Svogūnų pasiutpolkė“
Ingredientų paruošimas:10 m
Gaminimas:10 m
Viso:20 m
Porcijos:4
Kuchnia:britų 🇬🇧
Patiekalas:pusryčiai pietūs užkandis

Skrebutis su kiaušinių mišraine „Svogūnų pasiutpolkė“

Evelina

  

Šįryt pagalvojau, kad seniai nevalgiau egg salad ir kad reikia šitą problemą spręsti skubos tvarka.

Jums reikės:

  • 4 mėgstamos duonos riekių;
  • 4 kiaušinių;
  • gabaliuko kietojo sūrio;
  • pusės agurko;
  • kalendros;
  • „Old Bay“ seasoning (arba kitų mėgstamų prieskonių; arba jokių);
  • supjaustytų marinuotų svogūnų – 2 arbatiniai šaukšteliai (aš jų turėjau šaldytuve – jūs greičiausiai neturėsit, tad siūlau lašą obuolių acto įpilt ir tiek žinių);
  • majonkės;
  • druskos – pagal skonį (pagal mano skonį jos sueina daug);
  • traškių svogūnų – maniškiai iš IKEA
  1. Na, tai pradedam nuo sunkiausios dalies – išvirti kiaušus. Sunkiausia, nes laukti reikia.
  2. Kol jie ten sau verda, ruošiam likusius produktus. Nulupam agurką, pašalinam sėklas ir jas išmetam į šiukšliadėžę.
  3. Smulkiai supjaustom kalendrą (kas nemėgsta, gali krapus ar petražoles naudot). Abu ingredientus sumetam į dubenėlį. Ten pat įmetam marinuotus svogūnus, prieskosnius, druską. 4. Dabar metas dėti duoną į tosterį.
  4. Kol duona toastinasi, sutarkuojam sūrį. Duonai iškepus, apibarstome ją tarkuotu sūriu.
  5. Reikia tikėtis, kad kiaušiniai jau išvirė. Tegul paverda kokias 9 minutes.
  6. Nuluptus kiaušinius supjaustome ir metame į tą patį bliūdą. Viską sumaišome su majonezu ir gautą masę dedame ant skrebučių. O tada dar užbarstome traškių svogūniukų – jie yra ta vyšnia ant torto, kuri duoda papildomo traškesio, kurio man čia taip norėjosi.

Dalinkitės su likimo draugais, gyvenančiais užsienyje:  

Facebook Pinterest Reddit Twitter

Tęsk storėjimą su žemiau esančiais receptais:

Pusryčių sumuštinis „Traiškana“ Kiaušinių mišrainė
„Beans on toast“ su kiaušiniu „Beans on Toast“
Jaukiausias naminis maistas, arba „Jacket potatoes“ lietuviškai „Jacket Potatoes“
Užkrauti batatai Užkrauti batatai