Changua – kolumbietška pusryčių sriuba
Ingredientų paruošimas:10 m
Gaminimas:10 m
Viso:20 m
Porcijos:6
Kuchnia:kolumbiečių 🇨🇴
Patiekalas:pusryčiai

Changua – kolumbietška pusryčių sriuba

Evelina

  

Nieko keisto, kad ši sriuba tokia populiari Bogotos bulkinėse – jos dėka lengvai atsikratysite pasenusia duona. Nereiks balandžiams atiduot. Dar sako, kad ji padeda nuo pagirių. Bet koks „pagirių maistas“, mano akimis, yra mitas, bet išbandyti turbūt verta.

Jums reikės:

  • 1 l pieno;
  • 1 l vandens;
  • 6 kiaušinių;
  • kalendros, smulkiai supjaustytos su visais stiebais;
  • svogūnų laiškų, smulkiai supjaustytų (tiek, kiek į šaltibarščius dėtumėt);
  • druskos;
  • pipirų;
  • skrudintos baltos duonos

Eiga:

  1. Viename puode kartu užvirkite vandenį ir pieną. Įdėkite laiškus, druską, pipirus ir virkite tris minutes.
  2. Sumažinkite temperatūrą iki vidutinės ir švelniai skystyje panardinkite kiaušinius be lukšto.
  3. Kiaušinius reikia poučinti apie tris minutes, jei norite skysto trynio.
  4. Sudėkite kalendrą.
  5. Serviravimas: į gilesnį indą sudėkite bulkos gabalus, kiaušinį ir užpilkite sriuba. Jei yra noro, ant viršaus užberkite kalendros papildomai.

Dalinkitės su likimo draugais, gyvenančiais užsienyje:    

Facebook Pinterest Reddit Twitter

Tęsk storėjimą su žemiau esančiais receptais:

„Caldo de Costilla“ – kolumbietiška jautienos sriuba Kolumbietiška sriuba
Skrebutis su avokadu „Kalėdinė eglutė“ Skrebutis su avokadu
Aštri ir traški kiaušinienė ant skrebučio Aštri ir traški kiaušinienė
Prancūziškas omletas Prancūziškas omletas