Skrebutis su avokadu yra gerai, bet skrebutis su avokadu, Sriracha ir onion flakes (nuo šiol vadinsiu juos svogūnų čipsais) yra dar geriau. Šiandien naudojau XL dydžio kiaušus, kuriuos viriau 7 minutes (dėti į verdantį vandenį). Kiaušiniai gavosi labiau vidutinio išvirimo nei skysti, bet vis tiek valgiau savąjį šaukšteliu.
Jums reikės:
duonos riekės;
kiaušinio;
pusės avokado;
„Sriracha“ padažo;
traškių svogūnų;
druskos
Eiga:
Kol verda kiaušai, paskrudinam duoną.
Kadangi norėjau, kad avokado tyrė būtų labiau creamy, o citrinos savo kuchnioje neradau, į avokado masę įpyliau porą sriubinių šaukštų vandens. Daugiau į ją nieko nedėjau – tik druską. Sutryniau tiesiog šakute.
Darant didesnį kiekį, galima ir blenderį paleist. Kai ištepi skrebutį avokado užtepu, ant viršaus belieka pavaryti Srirachos ir svogūnų čipsų. Savo čipsus dar papildomai pasidruskinu. Taip jie tampa skanesni dar kokių 20 kartų. MAN. Realiai šitas easy, vegan sumuštiakas yra žiauriai geras pats iš savęs. Skonių ir stuktūrų jūra. Kitą kartą šitam deriniui kiaušą kepsiu ir dėsiu jį ant duonos. viršaus.