Kolageninė kiaulės pliurza
Ingredientų paruošimas:10 m
Gaminimas:6 h
Viso:6 h 10 m
Porcijos:2
Kuchnia:Rytų Europos
Patiekalas:pietūs vakarienė

Kolageninė kiaulės pliurza

Evelina

  

Holy Moly Guacamole, ką aš čia padariau? Eksperimentas pavyko. Turėjau dvi kiaulės kojas. Nors jos ir nėra pats maloniausias ingredientas, aš nieko prieš kartais ir su tokiais pakovoti – juk tiek kolageno. Snukeliui patiks. O ir gavosi itin skanus, neįprastas patiekalas. Žiauriai comforting, žiauriai sticky.

  • 2 kiaulės kojų;
  • 2 bulvių;
  • 1 svogūno;
  • kelių česnako skiltelių;
  • lauro lapų;
  • pipirų žirnelių;
  • druskos
  1. Na, tai pradžioj ilgai viriau tas kojas su pipirais, druska ir lauro lapais.
  2. Šiek tiek apviriau dvi bulvės.
  3. Įkaitinau orkaitę ant 180.
  4. Kojas vandenyje viriau kokias 3–4 valandas.
  5. Išėmusi iš vandens, kojas sukapojau kuo smulkiau, pašalinau didelius kaulus.
  6. Supjausčiau bulves, svogūną ir česnaką. Pastaruosius kepimo inde sumaišiau su sukapotom kiaulės kojom ir kepiau orkaitėje dar porą valandų su trupučiu aliejaus. Vienu metu patiekalą šiek tiek pašlaksčiau nuoviru, kur virė kojos.
  7. Pabaigoje, kai norėjau lengvo apskrudimo, padidinau ugnį iki maksimumo. Ištraukusi patiekalą dar kartą jį sumaišiau. Bulvės buvo fantastiškos – neįtikėtinai lipnios ir prisigėrusios visų tų skonių. O kiaulė – lipni ir gundanti!
Facebook Pinterest Reddit Twitter

Tęsk storėjimą su žemiau esančiais receptais:

Keptuvėje gaminamas kugelio, bulvių košės ir bulvinio blyno hibridas su siurprizu viduje – jums reikės tik 4 ingredientų Bulvių pyragas
Orkaitėje keptų „princesių cepelinų“ receptas: išbandykite! Kepti cepelinai
Farširuotos bulvės – puodo neliko per vieną vakarą Farširuotos bulvės
Į verslo susitikimą – su kiaulės kanopomis: vintažinės šaltienos receptas Šaltiena