Takai su traškia vištiena, lydytu čederiu ir avokadų padažu
Ingredientų paruošimas:15 m
Gaminimas:20 m
Viso:35 m
Porcijos:4
Kuchnia:Teks-Meks
Patiekalas:pietūs vakarienė

Takai su traškia vištiena, lydytu čederiu ir avokadų padažu

Evelina

  

Vištienos marinavimas majoneze – senas geras triukas, užtikrinantis minkštą mėsą. Šįkart mėsa buvo skirta takams. Vištą šaldytuve marinavau visą naktį, bet kiek spėsite, tiek ir užteks. Visas likęs procesas – paprastas kaip trys kapeikos. Rezultatas – greitas ir skanus patiekalas, tinkamas bet kokiam paros laikui. Pusryčiams, be abejo, keptą kiaušinį dar ant viršaus uždėčiau.

Įspėjimas: to čederio padažo siūlau iš anksto neatidaryti, nes nebeliks ką tepti ant tortilijų. :)

Jums reikės:

Jums reikės

Eiga:

  1. Vištienos filė supjaustome juostelėmis ir užmarinuojame majoneze. Laikome šaldytuve iki tol, kol naudosime.
  2. Orkaitėje pašildome tortilijas. Beje ar žinojote, kad iš tų pačių tortilijų galima padaryti nachos (aka tortilla chips)? Tereikia tortiliją supjaustyti trikampiais ir paskrudinti aliejuje.
  3. Kol šildosi tortilijos, marinuotą vištieną apvoliojame Crispy Chicken prieskoniuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Laukiame, kol taps auksinė. Tai – ženklas kad viduje ji nėra žalia (tikriausiai). :P
  4. Iškepusius vištos gabaliukus susmulkiname iki kąsnio dydžio gabaliukų.
  5. Nacho cheese padažą pagaliau galima atidaryti. Patepame juo pašildytas tortilijas, ant viršaus sudedame vištieną, agurką, čili pipirus, kalendrą, avokadą ar avokadų padažą bei išspaudžiame laimo.

Dalinkitės su likimo draugais, gyvenančiais užsienyje:    

Facebook Pinterest Reddit Twitter

Tęsk storėjimą su žemiau esančiais receptais:

Greitas tortilijų pyragas su mėsa ir sūriu Tortilijų pyragas
Kepti vontonai su sūrio ir pupelių įdaru Vontonai su sūriu ir pupelėmis
Skandalingasis E621. Būkite atsargūs, nes su juo viskas skaniau! Kepti sparneliai
Vištienos sriuba su agurkais ir stikliniais makaronais Vištienos sriuba