Bulvių košė su alumi, čederiu ir šonine
Ingredientų paruošimas:20 m
Gaminimas:25 m
Viso:45 m
Porcijos:4
Kuchnia:britų 🇬🇧
Patiekalas:garnyras

Bulvių košė su alumi, čederiu ir šonine

Evelina

  

Kaip priaugti 2 kg per vieną dieną? Atsakymas: bulvių košė su alumi, čederiu, bekonu viduje ir ant viršaus, grietine, sviestu, pienu. Mmmmm. Garnyrui – kepta antis. Pavalgius būtina eit miegot.

Jums reikės:

  • 1 kg bulvių;
  • 1 šaukšto sviesto;
  • 100 ml alaus;
  • 100 ml pieno;
  • 100 g tarkuoto čederio;
  • 150 g keptos šoninės;
  • 1 šaukšto grietinės;
  • 0,5 šaukštelio rūkytos paprikos;
  • 1 šaukšto miltų;
  • svogūnų laiškų, susmulkintų

Eiga:

  1. Virkite nuskustas bulves pasūdytame vandenyje apie 20 minučių. Nupilkite vandenį ir liepkite joms palaukti.
  2. Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Įdėkite miltų ir maišykite iki vienodos konsistencijos.
  3. Supilkite alų ir nuolat maišykite apie tris minutes.
  4. Suberkite sūrį ir prieskonius. Visą tai maišykite, kol išsilydys sūris.
  5. Rankiniu bulvių trintuvu sutrinkite bulves. Sudėkite į jas sūrio ir alaus padažą, dalį traškios šoninės bei svogūnų laiškus. Jei norite minkštesnės konsistencijos, įpilkite į košę pieno pagal poreikį.
  6. Patiekite košę su dar daugiau šoninės ir paukščio kojos garnyru.
Facebook Pinterest Reddit Twitter

Tęsk storėjimą su žemiau esančiais receptais:

Bulvių košė su majonezu Bulvių košė
„Egg and Soldiers“ su ikrais „Egg and Soldiers“
Kaip panaudoti du pomidoro griežinėlius, kurie kažkodėl liko nepanaudoti „Toastie“
Tobuli švediški mėsos kukuliai ir bulvių košė su majonezu Švediški kukuliai