„Egg and Soldiers“ su ikrais
Ingredientų paruošimas:5 m
Gaminimas:10 m
Viso:15 m
Porcijos:1
Kuchnia:britų 🇬🇧
Patiekalas:pusryčiai

„Egg and Soldiers“ su ikrais

Evelina

  

„Egg and Soldiers“ yra senas geras britų būdas valgyti minkštai virtą kiaušinį. Išmėginkite versiją su ikrais ar be jų.

Jums reikės:

  • 1 kiaušinio;
  • 1 duonos riekės (tinka sumušinių duona ar kita mėgstama duona);
  • sviesto;
  • druskos;
  • ikrų (aš naudojau lašišos ikrus)

Eiga:

  1. Kiaušinį dedame į užvirintą vandenį 6-ioms minutėms. Kiaušinį siūlau dėti sriubiniu šaukštu. Aš naudojau M dydžio kiaušinį – jei naudojate didesnius kiaušinius, kiaušinį virkite iki 7 minučių.
  2. Duoną dedame į tosterį trims minutėms. Iškeptą skrebutį patepame sviestu iš abiejų pusių ir dedame atgal į tosterį dar trims minutėms. Duoną taip pat galima paskrudinti ir keptuvėje ar orkaitėje. Sviesto naudojimas nėra būtinas. Paruoštus skrebučius supjaustome „kareiviais“ – pagaliukais, kuriuos patogu kišt į minkštą kiaušo trynį.
  3. Pateikimas: peiliu nupjaukite kiaušinio viršūnėlę. Jei naudojate ikrus, į trynį įdėkite porą arbatinių šaukštelių ikrų. Šalia paguldom „kareivius“ ir puolam valgyti.
Facebook Pinterest Reddit Twitter

Tęsk storėjimą su žemiau esančiais receptais:

Kaip panaudoti du pomidoro griežinėlius, kurie kažkodėl liko nepanaudoti „Toastie“
„Beans on toast“ su kiaušiniu „Beans on Toast“
Bulvių košė su alumi, čederiu ir šonine Bulvių košė su alumi
Pusryčių sumuštinis „Traiškana“ Kiaušinių mišrainė