Daržovių piurė su keptu saliero gumbu, tofu ir portobello grybu
Ingredientų paruošimas:15 m
Gaminimas:20 m
Viso:35 m
Porcijos:4
Kuchnia:italų 🇮🇹
Patiekalas:pietūs vakarienė

Daržovių piurė su keptu saliero gumbu, tofu ir portobello grybu

Austė Ribokaitė

  

Tikrai norėjau pakartoti!

Jums reikės:

  • saliero;
  • morkos;
  • bulvės;
  • druskos;
  • pipirų;
  • muskato;
  • saliero gumbo;
  • tofu;
  • portobello grybo;
  • ciberžolės;
  • maistinių mielių;
  • kanapių sėklų;
  • norimų salotų

Eiga:

  1. Išvirti salierą, morką ir bulvę kartu, kol suminkštėja. Nusunkti vandenį, įdėti druskos, įtarkuoti muskato ir įpilti augalinės grietinėlės – viską sutrinti.
  2. Ant alyvuogių aliejaus pakepti saliero gumbo plokšteles (taip supjaustyta), lietuviško tofu gabaliukus, portobello grybą, paskaninti pipirais ir druska bei ciberžole.
  3. Šalia sudėti salotas. Ant keptų gėrybių užbarstyti maistinių mielių dribsnių ir kanapių sėklų.
Facebook Pinterest Reddit Twitter

Tęsk storėjimą su žemiau esančiais receptais:

Įdarytos bulvytės Įdarytos bulvytės
Šiltos pupelių salotos su pesto Pupelių salotos
Makaronai „Caccio e Peppe“ „Caccio e Peppe“
Ravioli, įdaryti rikota, rūkyta mocarela ir kepintais špinatais Ravioli