Ingredientų paruošimas: | 45 m |
Gaminimas: | 15 m |
Viso: | 1 h |
Porcijos: | 6 |
Kuchnia: | Krymo totorių |
Patiekalas: | pietūs vakarienė |
Kaip viską suspėti – ir savaitės darbus nudirbti, ir nuotolinę vaiko edukaciją palaikyti, ir galiausiai „kuchnią“ su spintom sutvarkyti? Tiesiog savaitgalio popietę praleiskite begamindami naujai savaitei – lengvai saugomus ir šaldomus patiekalus kaip koldūnai ir čeburekai.
Nors ir viską spėju, sugalvojau vieną dieną ir aš pasigaminti čeburekų – pagal savo skonį, su šiek tiek įmantresniais įdarais. Niekada nebuvau jų gaminusi (arba neprisimenu) – sakyčiau, kad visai nesudėtinga, bet tešlos lipdymo gabumais, deja, manęs dievai neapdovanojo. Gal jums pavyks gražiau. Abu įdarai išėjo puikūs.
O smagiausia dalis ta, kad gamindama čeburekus, netyčia prisigaminau maisto kelioms dienoms į priekį. Iš tos pačios čeburekų tešlos ir įdarų taip pat suklijavau koldūnus ir netgi picą. Žemiau pasidalinsiu čeburekų su dviem įdarais receptu, o jei papildomai norite picų ir koldūnų, tiesiog atitinkamai iškočiokite tą pačią tešlą. Jei faršo įsigysite daugiau, dar ir skanių kotletų prisikepsite iš žemiau aprašytų mėsos mišinių.
Straipsnis skelbtas 15min.lt