Karantino kuchnia
Kirvio virtuvė
Storėkime!
Ⓥ
Ingredientų paruošimas:
10 m
Porcijos:
5
Kuchnia:
meksikiečių 🇲🇽
Patiekalas:
užkandis
Lengvos meksikietiškos salotos „pico de gallo“
Evelina
Šios salotos puikiai tinka takams, prie mėsos patiekalų, kiaušinių.
Jums reikės:
5 smulkiai supjaustytų pomidorų;
¼ smulkiai pjaustyto svogūno;
4 šaukštų smulkintos kalendros;
½ čili pipiro (naudojau kažkokį žalią, kokį radau);
2 šaukštų žaliųjų citrinų sulčių; druskos
Eiga:
Sudėkite visas sudedamąsias dalis į dubenėlį, įdėkite druskos ir išmaišykite.
Laikykite šaldytuve, kol paruošite kitus patiekalus.
Tęsk storėjimą su žemiau esančiais receptais:
Čili pupelės su šonine
Tortilijų pyragas
Čili su jautiena
ČILEKO čili