Ingredientų paruošimas: | 10 m |
Gaminimas: | 10 m |
Viso: | 20 m |
Porcijos: | 1 |
Kuchnia: | pasaulio |
Patiekalas: | pusryčiai |
Čia net nėra receptas. Čia yra labiau pranešimas, ką aš valgiau. Kad žinotumėt. Žinau, kad norit žinoti. Taip pat pranešu, kad vakar desertui valgiau čipsus. Mekeke. Savo buterbrodzikui naudojau konservuotą tuną vandenyje. Sako, kad vandenyje konservuotame tune išlieka daugiau Omega-3. Tai man patinka. Taipogi tas reiškia, kad galėsiu panaudoti daugiau papildomo žyro – majonkės, pavyzdžiui. Aliejuotas tunas – skanesnis, bet su juo nebesinori papildomų riebalų.
Negalėjau apsipręsti, ko noriu labiau – agurko ar pomidoro. Nu, nes žinau, kad viskas netilps ant vienos riekės. Galiausiai uždėjau ir tą, ir tą. Negalėjau apsipręsti, ar labiau noriu majonezo, ar riebalų mišinio su žalumynais. Tai galiausiai vėl naudojau ir tą, ir tą. Ir dar garstyčias. Manau, šitas sumuštekas puikiai tinka ir pusryčiams, ir pietums.
Dalinkitės su likimo draugais, gyvenančiais užsienyje: