Kiaušinis virtas be lukšto su smidrais ir „Pancetta“
Ingredientų paruošimas:5 m
Gaminimas:10 m
Viso:15 m
Porcijos:1
Kuchnia:europiečių
Patiekalas:pusryčiai

Kiaušinis virtas be lukšto su smidrais ir „Pancetta“

Evelina

  

Smidrus labiausiai mėgstu porą minučių apvirti, o tada porą minučių apkepti. Skaniausia – su be lukšto virtu kiaušiniu, kuris taps pačiu geriausiu padažu prie jų.

Jums reikės:

  • trijų smidrų (maniškiai iš Kūsliškių ūkelio);
  • 1 kiaušinio;
  • vieno susmulkinto „Pancetta“ arba šoninės griežinėlio;
  • paskrudintos duonos trynio likučiams surinkti;
  • sviesto

Eiga:

  1. Apvirkite smidrus dvi minutes verdančiame vandenyje.
  2. Pagal šį arba savo mėgstamą metodą išvirkite kiaušinį be lukšto.
  3. Kol verda kiaušinis, trumpai svieste toje pačioje keptuvėje paskrudinkite smidrus, pasirinktos mėsos gabaliukus ir bulką.
  4. Sudėliokite lėkšteje viską taip gražiai, kaip aš.
Facebook Pinterest Reddit Twitter

Tęsk storėjimą su žemiau esančiais receptais:

Kiaušinių suktinukai su daržovėmis ir kalakutienos filė Kiaušinių suktinukai
„Pirato akis“ su kumpiu ir sūriu „Pirato akis“
Pusryčių sumuštinis su avokadu, lašiša ir minkštai virtu kiaušiniu Pusryčių skrebutis su lašiša
Skinny bitch pusryčiai Kiaušiniai su tunu