Naminė palendvica
Ingredientų paruošimas:5 m
Porcijos:5
Kuchnia:lenkų 🇵🇱
Patiekalas:užkandis

Naminė palendvica

Evelina

  

Kas galėjo pagalvoti, kad tobulo skonio naminę palendvicą (nugarinę) pagaminti yra taip paprasta? Jums reikės vos dviejų ingredientų. Druskos dėkite 3 proc. mėsos svorio.

Jums reikės:

Eiga:

  1. Iš visų pusių tolygiai apiberkite mėsą palendvicos druska. Uždarykite ją į sandarų indą ir palaikykite šaldytuve 5 dienas. Kas dvi dienas mėsą reiktų pavartyti, nuvalyti skystį.
  2. Palendvicą galite valgyti jau dabar arba ją papildomai padžiovinę kambario temperatūroje. Įdėkite mėsą į merlę ar pėdkelnę ir pakabinkite ją gerai vėdinamoje vietoje kur nors virtuvėje. Saugokite nuo saulės spindulių. Kuo ilgiau vytinsite, tuo mėsa bus sausesnė, tad kiek laiko norite ją taip laikyti – jūsų skonio reikalas.
Facebook Pinterest Reddit Twitter

Tęsk storėjimą su žemiau esančiais receptais:

Ribojimai švelnėja, gaminkime iškylų žvaigždę – burnoje tirpstančias empanadas! Empanados
Naminė „daktariška“ dešra Naminė šlapenkė
Aštriai rūgšti baltųjų grybų sriuba su vištiena Grybų sriuba
Greitas tortilijų pyragas su mėsa ir sūriu Tortilijų pyragas